Scherpenzeels transportbedrijf in finale vitaalste bedrijf Midden-Nederland

Ondernemend

Van Heugten Transport uit Scherpenzeel is een van de drie finalisten van de ElkeDagBeter Award. Met de twee andere ondernemers strijdt het bedrijf om de titel vitaalste bedrijf van Midden-Nederland. Olympisch kampioen Pieter van den Hoogenband maakt woensdag 15 april tijdens de Week van de Ondernemer in Utrecht bekend welke ondernemer de ElkeDagBeterAward Utrecht mee naar huis mag nemen.

De ElkeDagBeterAward is de prijs voor het bedrijf dat het best met zijn medewerkers omgaat als het gaat om investeren in vitaliteit. Behalve Van Heugten Transport uit Scherpenzeel zijn ook Ingenieursbureau Land uit Ede en communicatiebureau O-utrecht uit Utrecht als finalist geselecteerd. De winnaar van de ElkeDagBeter Award Midden-Nederland wordt woensdag 15 april bekendgemaakt tijdens de Week van de Ondernemer in Utrecht. De prijs wordt uitgereikt door olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband.

De drie bedrijven scoren volgens de jury het hoogst als het gaat om vitaliteit (gezondheid van de werknemers), mobiliteit (stappen maken binnen de onderneming) en excelleren (het beste uit medewerkers halen). "Een werkgever speelt een belangrijke rol in de gezondheid van zijn werknemers", weet juryvoorzitter Van den Hoogenband. "Natuurlijk door een gezonde lunch aan te bieden en te voorkomen dat mensen te lang achter een computer zitten. Maar ook rust is heel belangrijk. Werkgevers die daarvoor openstaan, zijn succesvollere ondernemers."

De winnaar van de ElkeDagBeter Award Midden-Nederland neemt het aan het einde van het jaar op tegen de vitaalste bedrijven van de regio's Noord-, Oost-, Zuid- en West-Nederland. De winnaar mag het stokje overnemen van Koekjesbakkerij Veldt uit Veenendaal, dat zich nu het vitaalste bedrijf van Nederland mag noemen.

De ElkeDagBeterAward is een initiatief van MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar en wordt voor het derde achtereenvolgende jaar uitgereikt. Vitale bedrijven zijn van groot belang voor de economie van Nederland. Daarom stimuleren MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar bedrijven om te investeren in duurzaam inzetbare medewerkers.

advertentie