Persbericht: www.mennozoekteennieuwebaan.nl

Ondernemend

Deil (Gemeente Geldermalsen) - 23 april 2015 kreeg ik te horen dat mijn tijdelijke contract bij het Ministerie van Defensie niet verlengd wordt na 17-08-2015. Ik heb hier met veel plezier gewerkt en zal op 17-08-2015 na 1,5 jaar het Ministerie van Defensie gaan verlaten. Mijn doel is niet om voortdurend van werkgever te veranderen, maar ik word sinds ik ben gaan werken bij de overheid in 2006 wel elke keer geconfronteerd met het niet verlengen van een tijdelijk contract. Mijn aanstellingen duurden tussen de 1,5-3 jaar.

Na het horen van dit nieuws, ben ik begonnen met mijn website www.mennozoekteennieuwebaan.nl weer nieuw leven in te blazen. Deze website ben ik ooit gestart in 2013 toen ik ook op zoek moest naar een andere baan. De pr-campagne die hier aan was verbonden heeft mij als werkzoekende op de kaart gezet, maar ook als persoon. Om een idee te krijgen: http://www.mennozoekteennieuwebaan.nl/menno-media-aandacht/

Uiteindelijk heb ik de baan bij het Ministerie van Defensie gekregen via mijn eigen netwerk.

Waarom een PR-campagne?

Ik wil iets aparts doen, iets ludieks, unieks.

Ik wil door deze campagne opvallen in de massa sollicitanten en kandidaten: niet afwachten maar actie ondernemen! De PR-campagne zal bestaan uit:

• Ik ga Twitter en LinkedIn weer actief gebruiken.

• Het onderhouden van de website www.mennozoekteennieuwebaan.nl.

• Via de mediakanalen dit persbericht verspreiden zodat bedrijven en mensen horen van mijn zoektocht naar een baan.

• Het aan gaan van kennismakingsgesprekken met bedrijven en personen.

De provincies waar ik banen in zoek zijn Utrecht, Gelderland, Noord-Brabant, Zuid-Holland en Noord-Holland. Ik zoek een baan van minimaal 32 uur in de week en met een reistijd van maximaal 1,5 uur.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor meer informatie of voor contact met Menno Spiekerman: mennospiekerman@gmail.com. Ook kunt u bellen met 06-13486175. Ook is er het contactformulier op de website van www.mennozoekteennieuwebaan.nl. In mijn eigen belang reageer ik snel.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

advertentie