De Pitstop in de Top 100 beste cafetaria's van Nederland

20 november 2015 om 00:00 Ondernemend

De Pitstop in de Top 100 beste cafetaria's van Nederland

SCHERPENZEEL - Cafetaria/ petit restaurant De Pitstop uit Scherpenzeel heeft opnieuw een plek weten te bemachtigen in de landelijke cafetaria Top 100 2015-2016. Dit is een onafhankelijke ranglijst van top cafetaria's samengesteld door vakblad Snackkoerier, een uitgave van Reed Business Information.

Dit heuglijke feit werd bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse Snackkoerier Cafetaria Top100-Event in Hilversum in Studio 21. Het was een groot feest waar alle 100 genomineerde aanwezig waren en een groot aantal leveranciers.

Cafetaria's komen niet zomaar op zo'n ranglijst te staan. Ruim dertig juryleden die in deze branche zitten, bezochten samen met de Snackkoerier honderden cafetaria's. Deze werden uitgebreid beoordeeld. Ze keken door de ogen van een kritische consument en hebben gelet op alle aspecten die een cafetaria voor een consument aantrekkelijk moet maken. Ze beoordeelden de bereiding en de smaak van de producten, de klantvriendelijkheid, de prijs-kwaliteitverhouding, hygiëne en de uitstraling van de zaak.

De juryleden waren erg positief over De Pitstop. Uit het juryrapport bleek dat net als vorig jaar de gastvrijheid en klantvriendelijkheid enorm hoog scoorde. De Scherpenzeelse cafetaria kreeg zelfs bonuspunten en dat resulteerde in een mooie 114 procent klantvriendelijkheid. Ook scoorde De Pitstop bonuspunten voor het exterieur en interieur. Hygiëne en netheid, productpresentatie en presentatie, imago en communicatie werden ook ruime voldoendes tot zeer goed gescoord

Berto Veenvliet, eigenaar van De Pitstop kreeg afgelopen vrijdag de oorkonde, felicitaties, bloemen en de raamsticker uit handen van Luc Veenendaal. Voor De Pitstop hangt nu een groot spandoek met de tekst: 'Hoera, wij horen bij de beste 100 cafetaria's van Nederland.' Berto is enorm trots om zich weer bij de beste 100 cafetaria's te mogen scharen. ,,Dat we van de meer dan vijfduizend cafetaria's in Nederland opnieuw in deze lijst staan, vind ik heel bijzonder."

Om dit bijzondere feit te vieren heeft De Pitstop drie actieweken met megaknallers voor één euro.

advertentie
advertentie