Fusie in Audit & Assurance: Van Asselt en JOINSON&SPICE

16 juni 2016 om 00:00 Ondernemend

Van Asselt audit & assurance en JOINSON&SPICE, twee gespecialiseerde kantoren in de controle van jaarrekeningen en aanverwante diensten voor het middenbedrijf, zijn gefuseerd.

Het Amsterdamse Audit & Assurance-kantoor JOINSON&SPICE en Van Asselt audit & assurance, onderdeel van Van Asselt adviseurs & accountants met vestigingen in Driebergen en Scherpenzeel, gaan de auditdiensten gezamenlijk verder uitbreiden. JOINSON&SPICE heeft op dit terrein een goede naam ontwikkeld, met name door specialisatie in de TMT-sector (technologie, media, telecom). Bij Van Asselt audit & assurance ligt deze reputatie op het gebied van e-commerce en de not-for-profit sector.

De fusie-organisatie gaat verder onder de naam JOINSON&SPICE; de gezamenlijke kennis en ervaring worden gebundeld en onder één AFM vergunning geëxploiteerd. De bundeling van kennis maakt diensten op hoog vaktechnisch niveau mogelijk, tegen aanvaardbare kosten.

"Door deze branchegerichte aanpak adresseren we de toenemende complexiteit in audit & assurance, zowel bij de klant als in de regelgeving rond jaarrekeningen, subsidiecontrole en andere services zoals beoordelingsverklaringen en inleenverklaringen bij detachering. Dit vakgebied is veel te ingewikkeld geworden voor one-size-fits-all", aldus Wilco Frens, algemeen directeur bij Van Asselt adviseurs & accountants. Van Asselt adviseurs & accountants blijft met ca. 55 medewerkers zich richten op vindingrijk advies en accountancy in de non-audit. De merknamen SZamen|personeel met hart voor úw zaak, Scherpenburgh|MKB Corporate Finance en Van Asselt|ZorgZeker adviseurs & accountants geven verder de specialisaties aan binnen deze groep.

advertentie
advertentie