Afbeelding
Willem van Leuveren

We mogen weer Haring-proeven!

Overig Deel je nieuws

Donderdag 16 juni 2022 organiseert Lions Club Scherpenzeel-Woudenberg-Renswoude de vijfde editie van het gezellige en alom gewaardeerde evenement: ’de Lions Haringparty’. Nadat we om de bekende,  redenen (Covid 19), twee jaar lang de party niet hebben kunnen laten doorgaan, vindt deze nu opnieuw plaats bij Schimmel Brasserie 1885 in Woudenberg in een sfeervolle en ontspannen ambiance.

Het programma biedt voldoende ruimte om te genieten van de nieuwe haring e´n te netwerken.

Zoals ieder jaar is de opbrengst voor een goed doel. Dit jaar hebben wij gekozen voor de Stichting Phila- delphia Woudenberg. Zij hebben behoefte aan een hometrainer met fietslabyrint. Dit is een hometrainer met een groot beeldscherm. Door de 3D-filmpjes hebben de clie¨nten, die niet op een gewone fiets kun- nen rijden, het idee dat ze buiten aan het fietsen zijn en wordt gezond bewegen een stuk prettiger.

Programma van de Haringparty

17.00 uur: Aanvang en inloop

18.30 uur: Welkomstwoord - Aansluitend: de Veiling van het vaatje haring

20:30 uur: Afsluiting van de avond

 

Tijdens de haringparty zal er een veiling plaatsvinden. Een vaatje ’Hollandse Nieuwe’, beschikbaar gesteld door visspecialist Hameeteman, zal via het Amerikaanse systeem worden geveild.

De ervaren Veilingmeester JP, die al een Lions Kunst- veiling en de tweede editie van deze Haringparty heeft geleid, zal de veiling in goede banen leiden. Ook zal een aantal andere, zeer interessante produc- ten worden geveild.

Locatie: Schimmel/Brasserie 1885, Stationsweg-Oost 243 - Woudenberg

Losse verkoop van toegangskaarten aan de zaal

Wij hopen dat u wilt helpen deze vijfde editie van de Woudenbergse Haringparty tot een succes te maken. U bent van harte welkom!

advertentie
advertentie