Afbeelding
Vallei Horstee

Laatste week Fotowedstrijd Vallei Horstee 25 jaar: Dieren op en rond de boerderij

Overig Deel je nieuws

Agrarische natuur- en milieuvereniging Vallei Horstee viert dit jaar haar 25-jarig jubileum. De fotowedstrijd, onderdeel van dit jubileum, gaat zijn laatste week in. Foto’s gemaakt van amateurs over “Dieren op of rond de boerderij” kunnen tot en met 15 mei worden ingestuurd. Op de foto kunnen koeien, paarden, varkens maar ook insecten, kikkers, vogels, konijnen staan. 

De drie beste fotografen krijgen een mooie prijs zoals het prachtige Handboek Natuurfotografie, De pracht van de natuur of Praktijkboek Natuurfotografie Jaarrond om nòg mooiere natuurfoto’s te kunnen maken!

Extra leuk is dat de mooiste foto’s online door het publiek gekozen wordt! Fotografen kunnen de wedstrijd promoten onder hun vrienden en familie om hen te motiveren om een stem uit te brengen!

Ook worden de mooiste foto’s afgedrukt op canvas en geplaatst bij exposities van Vallei Horstee en Groot Zandbrink aan de Postweg 1 in Leusden .

Kinderen op de basisschool kunnen ook meedoen. Zij zitten in een aparte groep en strijden met leeftijdsgenoten met hun mooiste foto’s voor een jeugdhandboek Natuurfotografie.

Alle fotografen die mee willen doen kunnen op www.valleihorstee/jubileum/fotowedstrijd alle verdere informatie vinden om daar tot en met 15 mei hun mooiste foto te plaatsen.

advertentie