Afbeelding

Parcours Mission Run bekend

Overig Deel je nieuws

Op 11 juni aanstaande wordt in Scherpenzeel ten bate van het goede doel het hardloopevenement Mission Run Scherpenzeel georganiseerd. 

In het buitengebied van Scherpenzeel is een trainingsloop uitgezet met een ronde van 5 km. De trainingsloop wordt gehouden voor de afstanden 5 en 10 km met professionele tijdmeting. Wedstrijdlopers kunnen de run als training gebruiken. De loop is echter ook geschikt voor recreatieve lopers. Iedereen kan van het buitengebied van Scherpenzeel genieten terwijl zij aan hun conditie werken. 

De opbrengst van het evenement wordt gebruikt om het ontwikkelingswerk in Malawi te ondersteunen. Dit ontwikkelingswerk wordt door de Hervormde Gemeente in Scherpenzeel ondersteund omdat Daniëlle Davelaar is uitgezonden om de lokale opvang van kwetsbare vrouwen te ondersteunen.

Inschrijving voor deze veldloop is voor iedereen open en op 11 juni kan gestart worden vanaf 9:30 uur (5 km) en 10:30 uur (10 km).  De start is bij de manege van De Willaerruiters aan de Willaerlaan in Scherpenzeel.

Tot 10 uur is het mogelijk te starten voor de sportieve wandeltocht langs landerijen en boerderijen waarvoor iedereen eveneens is uitgenodigd. 

Opgeven voor het hardloopevenement en de wandeltocht kan via www.missionrunscherpenzeel.nl of www.hardlopen.nl.

advertentie