Fanatiek wedstrijd weekend voor de Willaerruiters

Sport

Zaterdag werd er een pony dressuur wedstrijd georganiseerd door PSV de Willaerruiters. In de klasse B starten een aantal eigen ponyleden en niet zonder resultaat!

Troy Lievaart met pony Wizzard 2 keer 1e plaats met 190 en 189 punten. Noa van Doesburg met pony Bagger 183 en 189 punten een 2e en gedeelde 1e plaats.

Melanie v.d Kraats en Sanne van Middelaar kregen ook een winstpunt van de jury, maar vielen net buiten de prijzen.

Voor een paar waren de punten net niet hoog genoeg voor een winstpunt, maar toch deden Jolijn Goed en Fabienne Balk het met hun punten redelijk goed! Dat betekend voor een volgende wedstrijd dat er missschien wel een winstpunt bij zit.

De dames van Lambalgen rijden in de hogere klasse namelijk in de klasse L1 startte Daniëlle van Lambalgen met pony Abel en kreeg daarvoor 177 en 182 punten. In de klasse M1 Marjolein van Lambalgen met pony Siline v.d. Kempenhoeve met beide proeven 180 punten.

Ponylid Chemaine Dupuis en Kirsten Weijman hebben goed hun best gedaan met springen, ze mochten van start op de Geldersekampioenschappen. Kirsten Weijman startte in de klasse B met haar pony Daqiuri, helaas had zij een balk in het basis parcours. Chemaine startte in de klasse L met haar pony Tara, helaas ook een balk. Kirsten deed nogmaals mee met pony For Sale in klasse L en wist daar een 4e plek te behalen en is afgevaardigd naar het NK op 22 maart in Ermelo.

Springwedstrijd in Nijkerk. Arina Appeldoorn was afgelopen woensdag al van start gegaan met haar paard Vlastrans Arizona in de klasse M en is in het 1e parcours foutloos gebleven in de barrage een balk. Het 2e parcours een foutloze ronde en een 2e plek. Ze werd geplaatst voor de finale op zaterdagavond waar ze het basisparcours foutloos was en de barrage een balk op de 1e hindernis, daardoor behaalde ze de 9e plek. Cees den Boer met zijn paard Contastidor was ook aanwezig op deze wedstrijd en startte in klasse B. 1e parcours foutloos en 2e parcours weer foutloos en een 2e prijs waardoor hij zich wist te plaatsen in de finale op vrijdagavond. Ditmaal een 5e plek voor Cees. Inmiddels heeft Bianca Bouman ook weer de smaak te pakken van het wedstrijd rijden en startte ook in Nijkerk de klasse M met Sunbeam 1e parcours 2 balken en 2e parcours foutloos en ook voor hun een 5e plaats.

De dressuur in Voorthuizen. Danielle van Engelenhoven behaalde met haar paard in de L1 180 punten in de 2e proef. Denise van den Broek met Escapade in de B dressuur 180 en 196 punten en een 5e plek.

advertentie