Dames Set Up '69 winnen van Scylla

Sport

Scherpenzeel, 22 februari.

De volleybaldames van Set Up ’69 hebben de wedstrijd tegen het laag geclasseerde Scylla met 3-1 gewonnen. Hierdoor houden de dames nog steeds uitzicht op de 2 plaats op de ranglijst, die recht geeft op het spelen van promotiewedstrijden.

In de eerste set was er nog weinig te zien van het klassenverschil. De set ging gelijk op tot een stand van 32-32. Uiteindelijk wist Scylla de eerste set te winnen met 32-34. Daarna kwamen de dames van Set Up gelukkig op stoom en de tweede set werd relatief eenvoudig gewonnen met 25-14. Door geconcentreerd te blijven spelen werd ook de derde set gewonnen met 25-18.

Daarna moest ook de vierde set nog gewonnen worden om de vier punten in Scherpenzeel te houden. Direct in het begin van de set liep Set Up al weer een aantal punten uit. Scylla had nog een korte opleving waardoor het nog spannend leek te gaan worden, maar Manon Stoffelsen maakte de set met een goede opslag uit.

Op 8 maart spelen de dames uit in Barneveld tegen SSS-2 en de eerstvolgende thuiswedstrijd is op 15 maart om 17.30 uur in De Breehoek.

advertentie