Dames Set Up '69 winnen nipt van SSS D3

21 september 2014 om 00:00 Sport

Zaterdag was de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen van de volleybaldames van Set Up '69 in De Breehoek in Scherpenzeel werd het een nipte 3-2 overwinning.

Dit seizoen zijn er 2 nieuwe speelsters bij het team gekomen: Romee van den Berg op de buitenpositie en Mareille Valkenburg op de middenpositie, terwijl Carmen Reemst geswitcht is naar de libero. Coach Arturo begon direct met zijn nieuwe speelsters en de eerste set werd eenvoudig gewonnen met 25-10. De dames dachten toen dat de volle buit al binnen was.

Helaas dachten de dames van SSS daar anders over. Zij herpakten zich en door meer risico te nemen vochten zij zich terug in de wedstrijd. Bij Set Up was de concentratie weg. Dat uitte zich in een veelheid van opslagfouten. De tweede set ging daardoor verloren.

In de derde set leek het beter te gaan; de dames van Set Up bouwden een kleine voorsprong op, maar door stopfouten en opnieuw veel foute services werd ook die set uiteindelijk met 23-25 verloren. Pas de vierde set kwam de concentratie weer terug en ging het weer beter lopen. Daarna werd gelukkig ook de vijfde set gewonnen met 15-11.

De eerstvolgende thuiswedstrijd is op 11 oktober om 17.30 in De Breehoek tegen Agilitas Dames 1.

advertentie
advertentie