GEZOCHT: Dames voor de recreantencompetitie Volleybal!

24 september 2015 om 00:00 Sport

Wij zijn het dames recreanten team en trainen op dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur. Ons team bestaat uit 12 gezellige, competitieve dames met vele jaren volleybal ervaring in de leeftijd van 35 tot 55 jaar en wij spelen wedstrijden in de Scherpenzeelse, Woudenbergse en REVOBA competitie.

Op dinsdagavond bestaat de volleybaltraining uit conditietraining, volleybaltechniek en het spelen van onderlinge partijtjes met als doel een goede prestatie neer te zetten in de competities. Het seizoen 2015/2016 is net begonnen en door een aantal langdurige blessures zijn nieuwe speelsters meer dan welkom.

Ons doel is natuurlijk om zo hoog mogelijk te eindigen in de verschillende competities, maar leuke trainingen met een hoge opkomst vinden wij ook erg belangrijk. En niet te vergeten de gezelligheid onderling na training en wedstrijd.

Ons team heeft al jaren een vaste, ervaren trainer die al 17 jaar actief is bij de afdeling volleybal; Bert van Eerten. Hij begon destijds met dames 2 en trainde vervolgens jaren achtereen de maandag recreatiedames en recreatieheren.

Nieuwe teamleden zijn dus meer dan welkom: heb je volleybalervaring, breek de week; tik een volleyballetje en ben je competitief? Trek je stoute volleybalschoenen aan en train een aantal keren met ons mee, uiteraard geheel vrijblijvend! Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Ellen; 06-30552123.

Groeten, Agnes, Wilma, Tini, Wilma, Evelien, Bea, Jolanda, Ellen, Lydia, Joke, Jannet en Cornelia!

advertentie
advertentie