Teamfoto Set Up dames
Teamfoto Set Up dames Set Up

Winst en verlies voor Set Up dames

26 maart 2023 om 14:38 Sport Deel je nieuws

Afgelopen donderdag 23 maart speelde Set Up de tweede thuiswedstrijd in een week en wel tegen Jumbo Van Andel Ormi dames 1. Het moest een wedstrijd zijn waarbij de dames punten konden en moesten pakken om nog een plek in de 3de divisie te behouden. Een mooie 3-1 overwinning op deze doordeweekse avond was dan ook erg welkom. Eerder deze week werd verloren van de koploper Avior met 4-0.

De 1ste set liep het gedurende set gelijk. Er waren nog veel onnodige fouten aan de kant van Set Up en het scorepercentage was veel te laag. Maar na een goeie serve serie liep Set Up uit en wisten zo toch nog de 1e set binnen te slepen met 25-18. Dat is een lekkere start van de wedstrijd.

De 2e set liep anders, Ormi nam het voortouw en het was rommelig aan de kant van Set Up. Zo kwam er een groot gat in de puntentelling in het voordeel van Ormi. De pass kwam niet goed waardoor onze passer-lopers en middens niet goed aangespeeld konden worden. Na een goeie serve serie kwamen de dames van Set Up weer bij. Daar was volle focus voor nodig, en puntje voor puntje pakte dat ook goed uit. Na een zenuwslopend einde van de set wist Set Up alsnog het punt te pakken met 29-27.

De 3de set begon Set Up weer met een achterstand. Na een betere pass waren er betere mogelijkheden om aan te vallen. Dat leidde er toe dat Set Up weer goed in het spel kwam. De set is uiteindelijk ook gewonnen met 25-23.

Set Up begon de 4e set opnieuw met een achterstand. Na meer service druk vervaagde de achterstand wel maar dat was niet genoeg. Ormi wist de laatste set te pakken met 25-22.

vier punten in Scherpenzeel kunnen behouden, daar waren de dames al heel blij mee. Het einde van de competitie is bijna in zicht. Nog 3 wedstrijden te spelen waarvan Set Up er nog 1 thuis speelt op 8 april.

advertentie
advertentie