Grote Clubactie
Grote Clubactie Logo

M.H.C. de Holestick gaat loten verkopen voor de aanschaf van o.a. knotshockeysets.

Overig Deel je nieuws

Op 14 september start de landelijke verkoop van de Grote Clubactie 2019. Ruim 260.000 lotenverkopers gaan in het hele land op pad om hun club een financiële stimulans te geven. Dit doen ze niet zomaar. De leden van M.H.C. de Holestick zetten zich dit jaar in voor de aanschaf van o.a. knotshockeysets.

Steun van de omgeving
Fleur Klaverdijk-Eijgendaal, clubcoördinator van M.H.C. de Holestick “Onze leden gaan zich dit jaar inzetten om extra geld op te halen voor de aanschaf van o.a. knotshockeysets". Knotshockey is een fantastisch spel met een hoog fun gehalte, een leuke aanvulling op de trainingen. Wij hopen dat onze omgeving ons hierin steunt en we zo ons doel behalen!” Vrienden, familie en inwoners in de omgeving van Scherpenzeel dragen bij aan het clubdoel door een lot te kopen. Dit jaar maken we dat onze leden nog makkelijker met een handige online tool. Lotenkopers maken kans op een van de mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-.

80% van de opbrengst gaat naar de club
De Grote Clubactie faciliteert sport-, cultuur- en hobbyverenigingen in het genereren van inkomsten door middel van lotenverkoop. Elk jaar wordt zo’n € 9 miljoen opgehaald. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Van elk verkocht lot gaat 80% (€ 2,40) direct naar de clubkas. M.H.C. de Holestick is een van de ruim 5.300 verenigingen die deelnemen. Iedere club bepaalt zelf specifieke clubdoelen.

De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 11 december 2019. Vanaf 12 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

advertentie