Trimhockeyers De Holestick
Trimhockeyers De Holestick Wendy

Trimhockey bij De Holestick, misschien wel iets voor jou !?

21 februari 2020 om 19:09 Overig Deel je nieuws

Al een aantal jaar wordt door een groep beginnende en ex-hockeyers "fanatiek" getraind op de donderdagavonden en vrijdagochtenden bij De Holestick in Scherpenzeel. Wekelijks wat techniek oefenen, een afsluitend partijtje spelen en daarna gezellig nog een drankje nuttigen. Het is een mooie mix van dames en heren met een diversiteit aan hockey-ervaring. Van echte beginners tot mensen die (in een soms ver verleden) wel eens in Heren 1 of Dames 1 bij De Holestick gespeeld hebben.

 

Op verschillende verenigingen wordt maandelijks een trimhockeycompetitie georganiseerd, waarin gezelligheid voorop staat. Een van deze verenigingen, Maarn, kwam met het voorstel om een onderlinge wedstrijd te spelen.Vol goede moed vetrokken onze Trimhockeyers op 19 Februari richting Maarn. Naast een gezonde wedstrijdspanning kwam er ook een stuk fanatisme naar boven wat uiteindelijk een mooi resultaat tot gevolg had. Al het oefenen bleek niet voor niets geweest te zijn, de eindstand was een welverdiende 3-1 overwinning! Dit smaakt natuurlijk naar meer, er wordt al voorzichtig gekeken naar een volgende tegenstander.

 

Mocht je ook interesse hebben op donderdagavond of vrijdagochtend gezellig een uurtje te komen hockeyen, stuur dan een mail naar Mike Zwanink : mzwanink@planet.nl

Ervaring is niet nodig, dus wie weet tot snel op het hockeyveld voor een eerste kennismaking met trimhockey..

advertentie
advertentie