Rein in actie (archief)
Rein in actie (archief) Kees de Koning

Winst en verlies voor tafeltennissers van T.V.S. 1.

7 februari 2023 om 12:47 Sport Deel je nieuws

T.V.S. wint ook uit tegen Rega, maar verliest van U.T.T.C.

Na het succesvolle begin van de competitie met winst in de openingswedstrijd werd in een kort tijdsbestek twee wedstrijden gespeeld. In speelronde twee werd de uitwedstrijd in Nijkerk tegen Rega ook gewonnen maar in de thuiswedstrijd, in speelronde drie, tegen het Utrechtse U.T.T.C werd de eerste nederlaag geleden.

In de wedstrijd tegen Rega 1 kenden Edwin Vetkamp en Rein Schellingerhout een prima start want Vetkamp versloeg Bastiaan Florijn zonder game verlies en Schellingerhout bleef niet achter en won 3-0 van Jonah Melgers. In de tweede serie enkelspelen waren de rollen omgedraaid Vetkamp leed een nederlaag tegen Melgers en Schellingerhout capituleerde tegen Florijn pas na het verlies van de beslissende vijfde game. Het winnende punt werd behaald door de winst die Vetkamp en Schellingerhout haalden uit het dubbel, want na 11/6, 9/11, 11/7 en 11/8 was de eindstand bepaald op een 3-2 zege.

De thuiswedstrijd tegen U.T.T.C. 1 moest worden gespeeld zonder Jan van de Beek en Edwin Vetkamp. Ronald Wiggemansen fungeerde als invaller en speelde samen met Rein Schellingerhout deze wedstrijd. In de openingspartij verloor Schellingerhout in de vijfde game met 5/11 van Steven Herschel maar Wiggemansen trok de stand weer gelijk door Julian Broers te verslaan. Ook na de tweede serie enkelspelen was de stand in evenwicht (2-2), Schellingerhout won van Broers en Wiggemansen verloor van Herschel. In het beslissende dubbel pakte U.T.T.C de overwinning door met 6/11, 11/8, 11/9 en 11/6 te zegevieren.     

In de vierde wedstrijdronde staat op donderdag 16 februari de uitwedstrijd in Wijk bij Duurstede tegen Effect 1 op het programma.      

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie