T.V.S. 1 boekt belangrijke overwinning op Hoogland

19 september 2019 om 13:38 Tafeltennis Deel je nieuws

T.V.S. 1 boekt belangrijke overwinning op Hoogland.   

In de tweede speelronde moest er in en tegen Hoogland worden gespeeld. De thuisclub was de competitie begonnen met een ruime overwinning en aangezien T.V.S. in de eerste ronde tegen een nederlaag was opgelopen was het zaak om een goed resultaat neer te zetten. Dat resultaat kwam er uiteindelijk want nadat aan het eind van de avond de balans werd opgemaakt stond er een duidelijke 7-3 overwinning op papier waardoor de aansluiting met de top niet al na twee wedstrijden verloren is gegaan.

In de openingspartij won Jan van de Beek eenvoudig in drie games van Gertjan Bleeker en Edwin Vetkamp verdubbelde de voorsprong door in vier games te winnen van Timo Bonnet. In de derde partij ging Rein Schellingerhout nipt ten onder tegen Koen van Es die zich in de beslissende vijfde game met 11/9 net de sterkste toonde. In het dubbelspel, gespeeld door van de Beek en Vetkamp, verliep de eerste game moeizaam, 13/11, maar in de andere twee games kwam de winst geen moment in gevaar, 11/4 en 11/7, waardoor de pauze in ging met een mooie 3-1 voorsprong.

Na de pauze werd de voorsprong vergroot doordat van de Beek niet in de problemen kwam tegen Bonnet en opnieuw in drie games won. Schellingerhout verloor vervolgens ook zijn tweede partij door in vier games te verliezen van Bleeker. Vetkamp behaald een regelmatige overwinning op van Es en tilde de voorsprong naar 5-2. In de achtste partij slaagde Schellingerhout er in om te winnen van Bonnet en dat deed hij op grootse wijze want na een aanvankelijke achterstand, 10/12 en 6/11, slaagde hij er in om zich terug te vechten in de partij en pakte met achtereenvolgens 11/8, 11/4 en 11/6 de overwinning. In de voorlaatste partij kwam van de Beek, ondanks zijn eerste verliesgame, tegen van Es tot zijn derde zege van deze avond. Vetkamp slaagde daar in de slotpartij tegen Bleeker niet in want hij verloor met 9/11, 12/10, 8/11 en 5/11 waardoor het eindresultaat een mooie 7-3 overwinning werd.

In de derde speelronde staat op Vrijdag 27 September opnieuw een uitwedstrijd in en tegen Laren op het programma.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie