winnaars Jeugd
winnaars Jeugd elagerweij

Mike Opendorp en Rowan Duinkerke beste dubbellaars bij T.V.S.

Tafeltennis Deel je nieuws

Op Maandag 23 december jl. werd bij tafeltennisvereniging T.V.S. het jaar 2019 afgesloten met het “Dubbeltoernooi” (er kan op maandag 30 december nog wel getraind worden) dat deel uit maakt van het “Van Braak Accountants” toernooi circuit waarbij naast de dagprijzen ook punten zijn te verdienen voor de titel Speler van het Jaar. Tijdens dit dubbeltoernooi werden een zestal rondes gespeeld (bij de jeugd vier) waarbij de teams telkens van samenstelling wisselden.

Bij de jeugd was titelverdediger HarmJan van den Herik wel aanwezig maar hij kon zijn titel niet prolongeren en eindigde op de vierde plaats. Rowan Duinkerke en Daan Steenbeek gingen gelijk op in de strijd om de winst en doordat beiden in de laatste ronde opnieuw wonnen, Rowan won met Thijs Duinkerke met 2-1 van Mart Hek en Duncan van Galen en Daan won samen met Hendrik Kroon ook met 2-1 van Mark Hartog en Emiel Lagerweij, bleef Rowan op grond van zijn lagere rating Daan nipt voor en zo was de toernooiwinst voor Rowan en pakte Daan de tweede prijs. Op de derde plaats legde Jouke Wilbrink beslag die titelverdediger HarmJan net voor bleef omdat ze in de laatste ronde samen met 2-0 wonnen van Tim van Viegen en Lars van Bruchem.

Bij de senioren verdedigde Erwin Voortman zijn titel met verve maar kwam dit keer niet verder dan een plaats in de achterhoede. Zijn opvolger werd Mike Opendorp die als enige van de deelnemers ongeslagen bleef deze avond, alleen in de derde ronde die hij samen speelde met Erwin Oussoren tegen het duo Erik Valkenburg / Erwin Voortman was hij dicht bij een nederlaag, maar werd de partij uiteindelijk gewonnen met 2-1. Serge Hoek pakte de tweede plaats door in de laatste ronde met Erwin Voortman met 2-0 te winnen van het duo Erwin Oussoren / Piet Kamphorst. In de strijd om de derde plaats bleef Erik van de Wetering op grond van een lagere rating Bart van Vugt nipt voor terwijl de poedelprijs dit keer naar Erik Valkenburg ging.

Op Maandag 13 Januari wordt het seizoen in 2020 weer vervolgd, dan staat het derde toernooi van het Van Braak Accountants toernooicircuit (het Mix-toernooi) voor jeugd en senioren op het programma.

Heeft u ook voornemens om in het nieuwe jaar meer te gaan bewegen kom dan gerust eens langs op de maandagavond in “de Breehoek” om een balletje te slaan.

Voor meer nieuws en info over T.V.S. kijk dan op www.tvsnetpost.nl of op Facebook

 

advertentie