Afbeelding
BDUmedia

Valleivogels mag met punt niet mopperen

14 december 2019 om 20:25 Voetbal

SCHERPENZEEL Bij FC Horst heeft Valleivogels met 2-2 gelijkgespeeld. Met dat resultaat mogen de Scherpenzelers niet mopperen, zo valt op te maken uit de woorden van coach Rob van den Broek. ,,We speelden de eerste helft slecht. Sven Hardeman heeft ons op de been gehouden."

De keeper hield de schade voor rust met één tegendoelpunt beperkt. Dat gaf Valleivogels de kans om na de pauze de wedstrijd over te nemen via goals van invaller Jos van Leeuwen (1-1) en de naar de spits doorgeschoven Erik van Eem (1-2). ,,Tot tien minuten voor tijd had ik het idee dat we de wedstrijd in ons voordeel zouden beslissen", aldus Van den Broek.

Hij vergiste zich. De thuisploeg herpakte zich met de 2-2 en kreeg zelfs nog een grote kans op 3-2. ,,Ik zag die voorzet gaan en ben ervan overtuigd dat jij en ik die wel raak gekopt hadden." Het gebeurde niet, waardoor Vogels dus met de schrik vrijkwam.