Kampioen OpMaat Incasso
Kampioen OpMaat Incasso Stichting Zaalvoetbal Scherpenzeel

OpMaat Incasso laatste kampioen Elektro16 Jeugdcompetitie!

Voetbal Deel je nieuws

Op vrijdag 21 februari 2020 is OpMaat Incasso er in geslaagt het kampioenschap in de Elektro16 Jeugd zaalvoetbalcompetitie veilig te stellen. 
Door met 5-3 te winnen van concurent en nummer 2 Twin, is het gat met nog 1 speelronde te gaan groot genoeg om niet meer ingehaald te kunnen worden. 

Deze wedstrijd begon erg spannend, daar Twin al binnen enkele minuten een 0-2 voorsprong pakte. 
Gelukkig voor OpMaat Incasso kon het tij gekeerd worden. 
Doelpuntenmakers in deze wedstrijd waren Jesse van Donselaar, Daniël van Delft (2x), Lars van Doorn en Milan van Ginkel.
Dit team bestond verder nog uit de spelers Boaz de Groot, Daan Klumpenaar, Milan Huigenhosch en Tim Telouw, coach en sponsor was Gerben van Delft.
Met nog 1 wedstrijd voor de boeg is het puntentotaal van OpMaat Incasso 24, door 8 overwinningen en slechts 1 nederlaag.
Liefst 34 doelpunten werden er gemaakt in deze wedstrijden, en daar tegenover staan 14 tegengoals. 

Stichting Zaalvoetbal Scherpenzeel heeft 4 seizoenen de Elektro16 Jeugdcompetitie kunnen en mogen organiseren. Vier jaar geleden kwam het idee op om, naast senioren, ook de plaatselijk jeugd de zaal in te krijgen. En met succes! Het Scherpenzeelse electra bedrijf Elektro16 wilde zich graag aan deze competitie verbinden en was alle 4 de seizoenen de trotse hoofdsponsor en naamdrager van deze competitie. Het bestuur van Stichting Zaalvoetbal Scherpenzeel wil Elektro16 heel hartelijk danken voor deze prettige samenwerking! 

Vanwege het teruglopende aantal deelnemers, het wegvallen van de hoofdsponsor en de enorme groei van de senioren competities, heeft het bestuur besluit voorlopig een punt te zetten achter de jeugdcompetitie. Wel word de optie open gehouden om ook volgend seizoen weer jeugdige voetballers in actie te laten komen in De Breehoek. Over de invulling hiervan is momenteel nog niks bekend. 

advertentie
advertentie