Scherpenzeler Wilbert Thomassen blij met SDV Barneveld

27 aug 2020, 10:44 Voetbal
Melvin Taribuka
Wilbert Tomassen troeft NSC'er Renee Troost af met een sliding. Luuc Knul (links) en Ricardo Mengerink kijken toe.
Wilbert Tomassen troeft NSC'er Renee Troost af met een sliding. Luuc Knul (links) en Ricardo Mengerink kijken toe.

BARNEVELD SDV Barneveld oefende zaterdag in Nijkerk tegen NSC en won dik verdiend met 3-1. Vooral voor Wilbert Thomassen was het genieten. De 24-jarige vleugelaanvaller uit Scherpenzeel dartelde als vanouds langs de zijlijn.

De afgelopen twee seizoenen speelde Wilbert Thomassen bij hoofdklasser SDC Putten. Daar was de oud-speler van Valleivogels vaste waarde. De overgang naar eersteklasser SDV Barneveld zou je als een stap terug kunnen zien, maar daar denkt de voetballer zelf heel anders over.

,,Ik had het heel erg naar mijn zin in Putten, het is echt een superleuke vereniging’’, vertelt Thomassen kort na de oefenpot tegen NSC. ,,Alleen de manier van voetballen sprak me niet zo aan. SDC speelt vaak een beetje rond de tiende plek en dan m..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.