Scherpenzeel komt in zware poule; ‘het is wat het is’

4 dec 2020, 17:49 Voetbal
Guido de Boer
Afbeelding

SCHERPENZEEL Scherpenzeel weet waar het aan toe is. De hoogste amateurcompetities in het amateurvoetbal worden niet meer afgemaakt, maar opgesplitst in twee poules. In zo’n verkleinde competitie spelen clubs een thuis- en een uitwedstrijd. Zaterdaghoofdklasser Scherpenzeel is in een zware poule terechtgekomen. ,,Het is wat het is”, reageert coach Jürgen Schefczyk.

De KNVB verschafte gisteren duidelijkheid aan clubs in de divisievoetbal (tweede en derde divisie) en de hoofdklassers. Eerder hadden deze verenigingen al drie scenario’s voorgelegd gekregen, waarbij ieder een voorkeur mocht aangeven. Scherpenzeel koos voor het standpunt om de huidige jaargang af te maken, met als tweede optie om dan een halve competitie – dus tegen elke club ..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.