Arwin van Soest.
Arwin van Soest. Arwin van Soest

Arwin van Soest naar vv Scherpenzeel

27 januari 2021 om 15:20 Voetbal


SCHERPENZEEL Hoofdklasser Scherpenzeel heeft zich voor komend seizoen versterkt met Arwin van Soest. De aanvallende middenvelder komt over van tweededivisionist IJsselmeervogels, waar hij tot dat het huidige seizoen stilgelegd werd, voornamelijk zijn wedstrijden bij de beloften speelde. Van Soest speelde vorig jaar nog bij eersteklasser LRC uit Leerdam.

De technische commissie en het clubbestuur melden op de website van de club dat zij ‘ongekend trots’ zijn op het vastleggen van de 22-jarige speler uit Schoonrewoerd. ,,Nadat bekend werd dat Arwin op zoek moest naar een nieuwe club stond de telefoon rood gloeiend. Aan interesse was geen gebrek. Arwin had de keuze uit meerdere clubs uitkomend op alle niveaus. Van tweede divisie tot derde klasse. Na een zeer prettig gesprek met de TC en de trainer heeft Arwin voor Scherpenzeel gekozen. Zijn carrière krijgt vervolg bij een hoofdklasser met ambitie. Dat hij zich hier als speler door kan ontwikkelen en speelminuten kan maken, gaf hem de doorslag.’’ De technische commissie omschrijft hem als ,,een jonge sterke speler, die snel is en een enorm loopvermogen heeft. Een speler bovendien die op eerste klasse niveau ook heeft bewezen scorend vermogen in huis te hebben.’’ 

Van Soest is na Corné Davelaar (GVVV) en Anouar Tmim (DTS Ede) de derde aanwinst voor komend seizoen. Naast de aanwinsten zijn er ook spelers die De Bree-Oost zullen verlaten, onder wie Ali Edan. De linkspoot gaat op zoek naar een nieuwe club.

advertentie
advertentie