Jacco van Ginkel maakt rentree bij de ‘Kraaien’

29 mrt, 10:51 Voetbal Guido de Boer
Jacco van Ginkel maakt een kans van Veensche Boys onschadelijk. De doelman keert terug onder de lat van de 'Kraaien'.
Jacco van Ginkel maakt een kans van Veensche Boys onschadelijk. De doelman keert terug onder de lat van de 'Kraaien'.

RENSWOUDE Jacco van Ginkel keert volgend seizoen bij tweedeklasser Renswoude terug onder de lat. De 34-jarige goalie nam drie jaar geleden afscheid van de hoofdmacht, maar komt nu dus terug op dat besluit. ,,Zijn we toch weer overgehaald”, lacht hij.

Het is een opvallende beslissing, maar toch ook weer niet. Wie de Renswoudenaar een klein beetje kent, zal zijn mentaliteit én keeperskwaliteiten erkennen. Juist dat eerste miste Van Ginkel als doelman van het tweede elftal, waar hij sinds zijn afscheid deel van uitmaakt. ,,Het is gezellig in het tweede. We spelen in de eerste klasse, een goed niveau. Maar toch is het qua instelling allemaal wat minder. Iedereen zegt wat makkelijker een training af, doet en laat wat minder voo..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.