Valleivogels en Lunteren in evenwicht

12 mrt, 21:50 Voetbal Theo Beumer
Afbeelding

SCHERPENZEEL Valleivogels heeft bij streekgenoot Lunteren genoegen moeten nemen met een punt. Tot twee keer toe verspeelden de Scherpenzelers een voorsprong: 2-2. 

Op het knollenveld van De Wormshoef in Lunteren werd het een middagje van kick-and-rush. ,,Fatsoenlijk voetbal kun je op zo’n veld niet spelen. Wij zochten Erik van Eem vrij direct en hoopten van daaruit wat te creëren”, vertelt Van den Broek. Zijn ploeg had zelfs profijt van het slechte veld: Lunteren-doelman Nicky Groeneveld tastte mis na een inzet van Bob van Ruitenbeek (0-1).

Lunteren repareerde na rust de achterstand via een strafschop, maar Van Eem had prijs bij een rebound uit een corner. De 2-1 kon echter niet over de streep getrokken worden. Zeven minuten voor tijd ko..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.