Valleivogels stort voor rust fundament voor ruime zege

26 mrt, 19:52 Voetbal Guido de Boer
Tweevoudig doelpuntenmaker Erik van Eem in actie.
Tweevoudig doelpuntenmaker Erik van Eem in actie.

SCHERPENZEEL De ene eerste helft is de andere niet. Waar Valleivogels vorige week tegen laagvlieger AVW’66 (1-2 verlies) in het eerste bedrijf niet thuis gaf, daar bouwde de brigade van Rob van den Broek vanmiddag tegen middenmoter VSCO’61 juist een comfortabele 3-0 voorsprong op. Daarmee was het fundament gestort voor de 4-0 overwinning.

Revanche van de ploeg? Van den Broek vulde het anders in. ,,Laat ik zeggen dat we als ploeg na vorige week goed hebben gereageerd.” De oefenmeester zag bijvoorbeeld een groot verschil in de manier van verdedigen. Waar tegen AVW’66 met zonedekking ‘passief verdedigd’ werd, stapten de verdedigers en middenvelders vanuit de zone nú wel op de juiste momenten in. ,,Op het middenveld zaten Jordy Liefting en ..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.