Valleivogels schudt Lunteren in blessuretijd van zich af

30 apr, 20:15 Voetbal Rinus van Denderen
Alex van Eem verzendt een pass met buitenkant rechts. De middenvelder won met Valleivogels van Lunteren.
Alex van Eem verzendt een pass met buitenkant rechts. De middenvelder won met Valleivogels van Lunteren.

SCHERPENZEEL Vijf treffers, twee rode kaarten, de beslissing diep in blessuretijd; Valleivogels en Lunteren maakten er een levendige streekderby van. De Scherpenzelers trokken dankzij de voet van Stefan van den Brink met 3-2 aan het langste einde.

De rechtsback van Valleivogels volleerde in de 94ste minuut een hoekschop met zijn rechtervoet achter Nicky Groeneveld. De doelman van Lunteren, die in de 86ste minuut op een schot van Bob van Ruitenbeek met een katachtige reflex zijn ploeg nog op 2-2 hield, was kansloos. ,,Best gek dat die bal in zo’n vol strafschopgebied bijna de grond raakte, maar die bal viel precies over die verdediger voor mij heen. Ik raakte ‘m daarna precies goed”, lachte Van den Brink. 

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.