Herintreder Van Essen leidt Renswoude naar zege

8 mei, 23:50 Voetbal Guido de Boer
Afbeelding

Het piept en kraakt bij Renswoude, maar de ‘Kraaien’ sloegen tegen OVC’85 een belangrijke slag. Aan de hand van de 40-jarige Henk van Essen werden in de strijd om direct lijfsbehoud drie belangrijke punten gepakt: 3-1. ,,Een heerlijke overwinning, maar ik houd er toch een dubbel gevoel aan over.”

Is het nou armoede dat zaterdagtweedeklasser Renswoude deze weken bouwt op een 40-jarige herintreder of luxe dat zo’n ervaren aanvalsleider zijn cluppie helpt? Van Essen kon niet zoveel met die vraag. ,,Het enige wat deze weken telt is om Renswoude erin te houden.” Om die reden trok hij na de winterstop zijn kicksen weer aan. ,,Ik had het nooit gedaan als er in de winterstop niet drie spelers waren vertrokken, maar nu is de nood aan de man. Eerst..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.