Valleivogels wint afgetekend van onmachtig Renswoude

14 mei, 20:20 Voetbal Guido de Boer
Afbeelding

RENSWOUDE Op slag van rust kreeg de streekderby tussen Renswoude en Valleivogels wat het zo hard nodig had: de gelijkmaker van Renswoude. De treffer kwam uit het niets, maar doelpuntenmaker Sven Hendriksen was er niet minder blij om. Het was zijn eerste treffer in de hoofdmacht. ,,En dat met mijn ‘verkeerde’ been.”

Hij kreeg de bal in het strafschopgebied ineens voor zijn voeten en haalde met zijn rechterbeen knap uit. Het verweer van Nick van den Akker en doelman Nick Schuckmann was ondermaats, zag ook Valleivogels-trainer Rob van den Broek. ,,Renswoude heeft in deze wedstrijd één keer op doel geschoten. Het leverde direct een doelpunt op, terwijl onze doelman de bal in de korte hoek moest hebben.”

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.