Rik Vermeij, hier nog in het shirt van zijn oude club SDC Putten, scoorde twee keer tegen CJVV Melis Geurts

Rik Vermeij loodst Valleivogels langs CJVV

8 oktober 2022 om 19:22 Voetbal

SCHERPENZEEL De hoofdrol op sportpark Vermeerkwartier was weggelegd voor Rik Vermeij. De 24-jarige aanvaller van Valleivogels had met twee treffers een belangrijk aandeel in de 0-3 overwinning tegen CJVV in Amersfoort.

Bijna scoorde de 24-jarige inwoner uit Putten een hattrick. Zijn geplaatste schot werd in de tweede helft knap gekeerd door doelman Ruben Coenen. De rebound werd door invaller Erik van Eem binnengetikt.

Valleivogels kende tegen het gepromoveerde, maar aanvallend krachteloze CJVV een eenvoudige middag. Vermeij vestigde in de 13e minuut de aandacht op zich met een heerlijke treffer. De spits bedacht zich niet en verraste de CJVV-doelman met een prachtig schot van zo’n veertig meter afstand.
,,Die bal raakte ik erg goed”, merkte hij na afloop rustig op. Zijn tweede treffer kreeg de oud-speler van SDCP bij de tweede paal op een presenteerblaadje aangeboden van flankspeler Freek van Wijk. ,,Dat was ook een heerlijke bal”, lachte hij.
Doelpuntenmakers: Rik Vermeij (2x) en Erik van Eem.