Koen Janssen baalde na de 0-1 nederlaag tegen AZSV.
Koen Janssen baalde na de 0-1 nederlaag tegen AZSV. Guido de Boer

Scherpenzeel loopt zich stuk op defensie van AZSV

26 november 2023 om 12:15 Voetbal

SCHERPENZEEL De koppositie maakt niet het beste in Scherpenzeel los. Vorige week kwamen de blauw-witten voor de derde keer aan kop, maar net als de eerste twee keer is de ploeg van Koen Janssen die na zeven dagen alweer kwijt. AZSV was met 0-1 de gelukkigste ploeg.

Had Scherpenzeel in de eerste helft de kansen benut, dan was de ruststand 4-2 geweest, dacht Koen Janssen. De realiteit was dat het 0-1 stond en Scherpenzeel zich na de pauze stuk liep op de defensie van de ploeg uit Aalten, die met tien man alles deed om het tempo uit de wedstrijd te halen. ,,Mochten zij een inworp nemen, dan duurde dat op de kop af één uur en zeventien seconden. De scheidsrechter liet het allemaal gebeuren”, schamperde Janssen.

Hij zag dat zijn ploeg ook na rust kansen creëerde. ,,Het voelde als beuken tegen een muur. We kwamen er af en toe wel doorheen, maar die goal wilde maar niet vallen. Die wedstrijden heb je soms.”

Tot overmaat van ramp kreeg Pernelly Biya in de blessuretijd ook nog zijn tweede gele kaart. Hij ontbreekt dus volgende week tegen buurman SDVB.

advertentie
advertentie