Blok van Set Up
Blok van Set Up Wim van de Lagemaat

Dames Set Up ’69 verliezen van Voorwaarts.

1 december 2019 om 18:13 Volleybal Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag speelden de dames van Volleybalvereniging Set Up ’69 tegen Voorwaarts uit Twello. In een spannende, maar niet zo heel goede wedstrijd moest Set Up genoegen nemen met 1 punt.

In alle 4 sets hadden de dames van Set Up winstkansen, maar kwamen ze op het einde van de set telkens net tekort. De eerste set begonnen beide teams nerveus; er werden  veel persoonlijke fouten gemaakt. Voorwaarts was op het einde van de set net wat attenter, waardoor zij de set wonnen met 23-25. De tweede set liet Set up zien, dat ze toch wel kunnen volleyballen. Ze hielden de tegenstander vanaf het begin onder druk en wonnen simpel met 25-12. De derde set had Set Up steeds een marge van 4 of 5 punten, maar op het einde van de set werd de voorsprong verspeeld door persoonlijke fouten. Ook de vierde set lukte het niet meer om zich te herpakken, waardoor de 1-3 nederlaag een feit was. Door dit verlies blijft Set Up op de 10e plaats staan.

Donderdag 12 december spelen de dames om 21.00 uur in De Breehoek voor de beker tegen WIK uit Steenderen. De volgende competitiewedstrijd in De Breehoek is op 14 december eveneens tegen WIK uit Steenderen.