Janine Opendorp verzamelt zes winstpunten met drie paarden

Nieuws

SCHERPENZEEL - Janine Opendorp vergaarde afgelopen weken met verschillende paarden maar liefst zes winstpunten. Deze prestatie kreeg ze voor elkaar met drie paarden die ze berijdt, namelijk Velocity, Niels en Rieske. Daarnaast berijdt de amazone ook nog andere paarden waaronder Hamco’s Fürst Renoir. Ook Cees den Boer scoorde twee winstpunten.

Tijdens het Hemelvaart-concours in Houten verscheen Janine met Velocity aan de start van de springwedstrijd in de klasse B. De combinatie hield de lei schoon en de foutloze ritten betaalden zich uit in twee winstpunten. Met Rieske en Niels startte ze in Houten in de klasse L. Beide ritten leverden één winstpunt op, waardoor haar dagscore op vier kwam.

Daarnaast startte Opendorp bij een concours in Bennekom. Zowel met Niels als met Rieske gooide ze er een balk af en moest de amazone wederom genoegen nemen met twee keer één winstpunt. Daarnaast startte Cees den Boer in Bennekom met Ulex. Zijn paard kwam evenals de paarden die Opendorp berijdt uit in de klasse L. De combinatie bleef kwam sterk voor de dag en bleef foutloos. Dankzij die prestatie werden twee winstpunten gescoord.

advertentie