Inwoner Renswoude wint BMW

Nieuws

RENSWOUDE - Een inwoner van Renswoude heeft in de Nationale Postcode Loterij een BMW 1 serie gewonnen. Hij heeft deze gloednieuwe auto gewonnen in de BMW-week van de loterij in der eerste week van mei.

Tijdens de BMW-week heeft de Postcode Loterij van 1 tot en met 5 mei elk uur een BMW verloot. De inwoner uit Renswoude is één van de 70 gelukkige winnaars. De overige winnaars komen uit andere plaatsen in het land. De winnaars kregen symbolisch de sleutels van hun nieuwe bolide overhandigd tijdens het afscheidsconcert van BZN in Ahoy van zondag 10 juni.

Vijftig procent van de bruto-opbrengst van de Nationale Postcode Loterij is bestemd voor het goede doel. Dankzij 2,5 miljoen deelnemers aan de Postcode Loterij is er in 2006 een recordbedrag van ruim 217 miljoen euro verdeeld over 53 goededoelenorganisaties. Deze organisaties zijn werkzaam op het gebied van men en natuur. Dit zijn onder meer Artsen zonder Grenzen, Mensen in Nood, Natuurmonumenten, Novib, Unicef, VluchtelingenWerk, het Wereld Natuur Fonds en Stichting DOEN.

advertentie