Cursus over christendom

24 december 2007 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL -In januari 2008 organiseert Alpha-cursus Nederland in samenwerking met een groot aantal Alpha-teams in Nederland de tweede landelijke Alpha-uitnodiging. Een aantal kerken en groepen in Woudenberg, Scherpenzeel en Renswoude zullen in de periode januari tot en met maart een Alpha-cursus geven. Op verschillende manieren, met folders, posters, kaarten worden mensen uit onze regio uitgenodigd voor een Alpha-introductieavond in de derde week van januari.

In Ontmoetingscentrum de Heijhorst, Hovenierslaan 29 in Scherpenzeel wordt op donderdag 17 januari 2008 deze introductieavond gehouden. Aanvang is 19.00 uur. We beginnen met een maaltijd. Toegang gratis!

De avond is bedoeld om mensen met de Alpha-cursus in aanraking te brengen en de gelegenheid te geven om na te denken over de zin van het leven.

Meer dan 130.000 mensen in Nederland hebben een Alpha-cursus gevolgd. De cursus wordt in meer dan 1000 plaatsen in Nederland gegeven door kerken of groepen van verschillende denominaties. De Alpha-cursus biedt in 10 en (1 weekend) een vrijblijvende kennismaking met het christelijke geloof, waarbij ook de volgende onderwerpen aan bod komen: “Wie is Jezus Christus?”; “Hoe kan ik zeker zijn van mijn geloof?” en “Hoe leidt God ons?”.

Het biedt mensen op een ontspannen manier de gelegenheid om meer te leren over het christelijke geloof. We praten, we lachen, we eten en met elkaar verdiepen we ons in belangrijke vragen die met ons leven te maken hebben.

Voor meer informatie over de Alpha-cursus en voor opgave voor de introductieavond kunt u contact opnemen met:

Woudenberg: Cora ter Burg Tel. 033- 286 5219

Scherpenzeel: Gerda Veenvliet Tel. 033- 277 4906

Renswoude: Hanneke Oosterink Tel. 0318- 574572

advertentie
advertentie