Echte skitaarten bij Ritmeester

9 januari 2008 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL/WOUDENBERG – Enkele maanden geleden trad banketbakker Chris Lokhorst -voorheen werkzaam bij Maison van Oort in Doorn- in dienst bij banketbakkerij Ritmeester. Chris geniet ondermeer grote bekendheid door zijn fameuze Skitaarten. Bij de heropening van de verbouwde bakkerij in oktober zei banketbakker Piet Ritmeester al toe, dat de échte Skitaarten in het assortiment zouden komen.

Piet Ritmeester is blij met de komst van Chris en zijn recept en dat zult u merken ook. De banketbakker is en blijft altijd buitengewoon enthousiast over zijn vak.

Hij is duidelijk in zijn nopjes met de praktische inbreng van zijn eveneens enthousiaste medewerker. In de afgelopen periode waren dan ook al kleine veranderingen bij sommige producten merkbaar, die goed aansloegen bij de klanten. Vooral bij “het marsepein gebeuren” rond de sinterklaastijd. De klanten zijn volgens Piet Ritmeester buitengewoon benieuwd naar de Skitaarten, waarover Piet al een tipje van de sluier had opgelicht. Het enthousiasme van Piet werkt aanstekelijk, zoveel is wel duidelijk.

Zaterdag 12 januari aanstaande worden dan eindelijk de échte Skitaarten geïntroduceerd. Gedurende de hele dag is het mogelijk om de Skitaarten te proeven. Ritmeester waarschuwt er wel voor, dat als je ze proeft…je verkocht bent! Dat hoeft overigens niet problematisch te zijn volgens Piet: de taarten zullen -hoewel ze in de winter de meeste aftrek vinden- toch ook de rest van het jaar te verkrijgen zijn. De taarten omvatten een vlaaibodem, waarop hazelnootschuim, slagroom en uiteraard een heerlijke kersenvulling verwerkt zijn.

De introductie van de échte Skitaarten zal naast de proeverij niet bepaald stilletjes voorbij gaan. Het winkelinterieur zal ondermeer omgetoverd worden in ski sfeer. ‘s Morgens zal bij het filiaal in Scherpenzeel een dweilorkest de proeverij opvrolijken. ’s Middags trekt het orkest richting het filiaal van banketbakkerij Ritmeester in Woudenberg om ook daar de proeverij muzikaal te omlijsten. Banketbakker Piet Ritmeester vertelt tot slot, dat de Skitaarten tijdens de introductie bovendien “prettig geprijsd” zijn. Verder wil Piet nog kwijt dat u de krant goed in de gaten moet houden want er gaat dit jaar nog veel meer gebeuren met de vele nieuwe producten en steeds weer die over heerlijke smaak. Voor informatie banketbakkerij Ritmeester – Dorpsstraat 166 - Scherpenzeel - telefoon 033-2771280+ filiaal Woudenberg: Dorpsstraat 30 - telefoon 033-2864707.

advertentie
advertentie