Inschrijven voor Lampegietersavond

26 augustus 2008 om 00:00 Nieuws

RENSWOUDE - De Lampegietersavond staat dit jaar maandag 29 september op programma. De Ondernemersvereniging Renswoude, SV Renswouw en Oranje Vereniging Renswoude zijn druk bezig met de voorbereiding van deze gezellige dorpse avond.

De inschrijving van grote karren is enkele weken geleden geopend. Meerdere deelnemers hebben zich al aangemeld.

Het Lampegiet Comité wijst iedereen erop dat vroege inschrijvers startgeld krijgen. De eerste 15 grote wagens ontvangen 50 euro startgeld van het comité. Inschrijven voor Lampegietersavond kan bij Hellien van Roekel (Platanenlaan 20, 570828, info@ovrenswoude.nl).

Ook grote karren van deelnemers uit buiten Renswoude mogen meedoen. Kleine karren en individuele deelnemers hoeven zich niet in te schrijven. Deze dienen zich zoals elk jaar vanaf 18.30 uur te verzamelen op sportpark De Hokhorst.

De aanvangstijd van de grote karren is aangepast. Deze worden verzocht zich voor 18.30 uur op te stellen, dit in verband met de veiligheid kan de kleine voetgangers.

De stoet sluit stipt om 19.00 uur achter de Renswoudse muziekvereniging Ons Genoegen aan. De route is als volgt: De Hokhorst - Sportparklaan – Kastanjelaan - Dorpsstraat – Kerkstraat - Van Reedeweg - Van Arckelweg - Graaf van Bentheimlaan – Spikhorst - Van Culemborglaan – Spikhorst - Oude Holleweg - Barneveldsestraat – Eikenlaan – Esdoornlaan – Beukenlaan – Kastanjelaan – Sportparklaan - De Hokhorst.

Ook ouders, familieleden, vrienden en dorpsgenoten zijn van harte welkom om mee te lopen of te komen kijken. De leukst verklede ouder krijgt zelfs een prijs. Het comité zorgt ervoor dat de warme chocolademelk klaar staat.

advertentie
advertentie