Hardlopen met Fysiotherapiepraktijk

Nieuws

De trainingen worden buiten gegeven door de fysiotherapeuten Joke Boon en Mathijs Hulster. Voorafgaand aan de training kan men een fysiofitheidsscan laten doen om het beginniveau te bepalen. Op de tiende trainingsavond wordt een Coopertest afgenomen om het uithoudingsvermogen te testen.

SCHERPENZEEL - De Praktijk voor Fysiotherapie Scherpenzeel start een hardlooptraining. Deze groepstraining is voor iedereen die zijn lichamelijke (en mentale!)fitheid wil behouden of verbeteren en daarbij hardlopen een plezierige bezigheid vindt.

Redenen om in te schrijven voor de training:

- Conditie en gezondheid verbeteren; bewust worden van alles over het hardlopen en sporten in het algemeen (looptechniek, voeding, kleding, trainingsopbouw); afvallen; een stok achter de deur: samen trainen.

Naast het echte hardlopen komt ook conditietraining voor spelsporten (denk aan tennis, voetbal, hockey, basketbal, volleybal, korfbal, et cetera) aan bod. De verdeling zal voor een groot deel afhangen van de vraag van de groep.

Er wordt 10 keer getraind. Een training duurt 60 tot 80 minuten, inclusief warming-up en cooling down. De groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 12 personen. Hardloopervaring is niet nodig. De training start medio mei en is vindt plaats op maandag of dinsdag in de namiddag. De kosten bedragen € 60 per 10 keer, exclusief de fysiofitheidsscan.

Voor meer informatie en inschrijven bel naar 033 277 1907 of mail naar info@fysioscherpenzeel.nl.

advertentie