Lunchroom Any Time wordt Piet's broodjes

4 november 2014 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - Vanaf vrijdag 7 november heeft Any Time een nieuwe eigenaar. Hiermee komt een lang gekoesterde droom van Piet Ritmeester uit. Een broodjeszaak ligt in het verlengde van zijn opleiding en jarenlange ervaring. ,,Al in de beginjaren bij mijn ouders vond ik salades en hapjes het leukste van ons vak." 

door Joke van der Heide

Vier weken geleden hoorde Ritmeester dat de huidige eigenaar Florian van de Starre overwoog om zijn lunchroom te verkopen. Hij nam direct contact met hem op. Ritmeester liep al langer met het idee om een broodjeszaak in Scherpenzeel te beginnen en de locatie van Any Time sprak hem erg aan. Alles kwam in een stroomversnelling en nu is hij de trotse eigenaar en druk aan het klussen.

Nostalgisch

Door deze vakkennis zal het assortiment broodjes zich niet beperken tot pistoletjes en stokbroodjes. Vol enthousiasme vertelt Ritmeester over zijn kaart met een Italiaanse bol, een prokorn bol en de nieuwe trend met E nummer vrij brood, waar hij ook op in wil spelen. De invulling van de kaart ziet er verrassend uit met namen als broodje Scherpenzeel met een bal gehakt, broodje Lunterse beek met zalm, broodje Klompenpad met beenham en Piet's broodje, dat iedere keer een nieuwe verrassing zal zijn. Naast broodjes wil Ritmeester ook salades en hapjes verzorgen, allemaal zelf gemaakt en met verse producten. ,, Dat is het mooie van mijn vak." Het verse gebak komt uiteraard bij zijn ouders vandaan. En natuurlijk blijft ijs in de zomermaanden verkrijgbaar. Ritmeester bruist ook van de ideeën om met andere ondernemers leuke activiteiten als 'Proef Scherpenzeel' te gaan organiseren. Vrijdagmorgen opent de lunchroom opnieuw haar deuren en zal vanaf dan van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 geopend zijn en zaterdag tot 16.00 uur.

* Lees meer in Scherpenzeelse Krant van dinsdag 4 november.

advertentie
advertentie