Volle tafels bij Kraaienmaaltijd Oranje Vereniging

Nieuws

RENSWOUDE De laatste Kraaienmaaltijd van de Oranje Vereniging Renswoude werd woensdagavond gehouden bij Restaurant De Dennen. De grote zaal was geheel gevuld was met belangstellenden die de maaltijd niet graag wilden missen.

Vanwege de drukte kregen de medewerkers van Restaurant De Dennen ondersteuning van de vrijwilligers, die dat ook doen tijdens de maaltijden in Rehoboth. Ook dan steken zij de handen uit de mouwen, als de Kraaienmaaltijd er wordt gehouden.

[FINANCIEEL] Voorzitter Janneke van den Berg verwelkomde de talrijke aanwezigen. Ze was blij dat er ook nu zoveel animo was voor deze Kraaienmaaltijd in Kerstsfeer. ,,Hopelijk komt u met z'n allen ook naar onze volgende bijeenkomst", merkte ze op. Van den Berg blikte ook terug op het afgelopen jaar. Ze constateerde dat het financieel gezien minder goed ging dan in voorgaande jaren. De vereniging had dan ook ingeteerd en het was zaak dat er weer wat vet op de botten kwam.

[CONTRIBUTIEVERHOGING] Het is dan ook niet zo vreemd dat onlangs besloten werd de contributie van 10 naar 15 euro per jaar te verhogen (red.). Janneke van den Berg: ,,Ik hoop dat het een gezellige en smakelijke avond wordt, met als afsluiting de bingo met leuke prijzen´´.

[MAALTIJD] Na eerst wat onderlinge gesprekjes en het horen van de laatste nieuwtjes was het tijd geworden voor een drankje. Aansluitend werd gestart met de maaltijd. Gestart werd met bouillon en aansluitend werd de maaltijd geserveerd, met onder andere rauwkostsalade, verschillende groenten, rode peren, aardappels en patat. Tot slot van de maaltijd was er een dessert van bavarois.

[KERSTVROUWEN] Na de maaltijd, die iedereen zich goed had laten smaken, was het tijd voor de bingo.

De bestuursleden Diana Bos en Karin van Veldhuizen, nu als Kerstvrouwen, verzorgden de bingo. Er waren leuke prijzen te verdienen. Voorzitter Janneke van den Berg wenste iedereen tot slot hele fijne Kerstdagen en een goed Nieuwjaar. ,,Ik hoop iedereen op de seniorenavond, op 31 januari 2017, terug te zien.´´

advertentie