´Er kunnen nog meer kramen bij in december´

Nieuws

RENSWOUDE De Ondernemersvereniging Renswoude heeft besloten om opnieuw een wintermarkt te houden, zaterdag 9 december van 12.00 tot 19.00 uur.

De wintermarkt op het Dorpsplein trok vorig jaar een groot aantal deelnemers en de publieke belangstelling viel niet tegen.

Op die wintermarkt presenteren de organisatoren weer activiteiten, zoals ´koek en zopie´ en muziek. De Ondernemersvereniging is al gestart met het werven van kraamhouders.

[KRAMEN] ,,We hebben nu al eenentwintig kraamhouders die zich aangemeld hebben", vertelt Jeanet van den Brandhof die deel uitmaakt van de organisatie van deze wintermarkt.

In de organisatie hebben verder zitting Harold Engelen, Sandra Verbeek, Jaco Luiendijk en Arnold van Beek.

Van den Brandhof is blij met die belangstelling voor de wintermarkt, maar merkt direct op dat er nog meer kramen bij kunnen.

[IJSBAAN] Geïnteresseerden kunnen zich nog opgeven via: wintermarktrenswoude@gmail.com. ,,Het zou leuk zijn als zich nog enkele gegadigden melden. Veel kraamhouders komen uit Renswoude".

Erg blij is Jeanet met de komst van de ijsbaan, omdat die vorig jaar een groot succes was.

[GOEDE DOELEN] Op de wintermarkt kom je ook enkele plaatselijke verenigingen tegen, net als vorig jaar. Dit keer onder andere de ChristenUnie, de Stichting Bitja, Passage, afdeling Renswoude.

Bij een goede doelen-kraam wordt geld bijeen gebracht voor Jacqueline van de Weerd, verpleegkundige in Haïti.

Geertje Schouten zal snoep verkopen voor een goed doel.

[OLIEBOLLEN] Bakker Van Voorthuizen zorgt weer voor oliebollen. Er is op de wintermarkt ook een kraam met hapjes van Smaak Idee. Lunchroom Di Tutto is weer van de partij en Bokkie's met wildgerechten.

Pink en Home styling zorgt voor woondecoraties, Kijk mij Nou met zelfgemaakte kinderkleding en Jemako met schoonmaakproducten. De Rijg staat met winterwerkkleding en jassen op de wintermarkt. Annemarie van Geerestein met woonaccessoires, De Agave met bloemsierkunst, Jantine en Henriët-29te met zelfgemaakte cadeaus en erwtensoep. Verder treft de bezoeker er onder ander de Emté en de Oude Smederij aan.

advertentie