Afbeelding
AberMedia

Motorrijder gewond na aanrijding met personenauto

Ongeval

SCHERPENZEEL Zaterdagmiddag heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een motor en een personenauto. Het ongeval gebeurde op de kruising met de Barneveldsestraat en de Heintjeskamperweg.

De personenauto kwam uit de richting van Barneveld en wilde linksaf de Heintjeskamperweg inslaan. Waarschijnlijk is de laagstaande zon de oorzaak dat de bestuurster de tegemoetkomende motorrijder niet heeft gezien waardoor de aanrijding ontstond. De motorrijder heeft nog geprobeerd om te remmen maar kwam hierdoor ten val en botste vervolgens tegen de afslaande auto.

Het slachtoffer is na te zijn gestabiliseerd door de ambulancemedewerkers overgebracht naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. De inzittenden van de auto bleven ongedeerd. De politie heeft van getuigen en de bestuurster van de personenauto een verklaring opgenomen. Na telefonisch overleg met de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is besloten om geen nader onderzoek in te stellen.

In verband met het ongeval werd verkeer via het naastgelegen fietspad langs het ongeval geleid. De zwaar beschadigde motorfiets is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie