Afbeelding
Aber Media

Auto slaat over de kop op Barneveldsestraat Scherpenzeel

25 december 2022 om 15:53 Ongeval

SCHERPENZEEL Op de Barneveldsestraat in Scherpenzeel is zondagmiddag de bestuurder van een personenauto over de kop geslagen. Zijn auto kwam in de berm, raakte een hectometerpaaltje en lantaarnpaal, om vervolgens in een diepe sloot terecht te komen.

Hier hapte de voorzijde van de auto in de grond en sloeg de auto over de kop om vervolgens tegen een boom te slaan waarna de auto weer rechtop over de sloot tot stilstand kwam. De bestuurder, die licht gewond raakte, is door de gealarmeerde ambulancemedewerkers onderzocht maar hoefde uiteindelijk niet naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Volgens de politie mag de nog jonge bestuurder van geluk spreken, gezien de klap die de auto heeft gemaakt.

De bestuurder reed rond 12.45 uur in de richting van Barneveld toen het mis ging in de bocht net voor de Heintjeskamperweg. De politie vermoedt dat de bestuurder met iets anders bezig was, vermoedelijk een telefoon. Een weginspecteur van de provincie Gelderland kwam ter plaatse voor het opnemen van de schade. Omdat de lantaarnpaal door de aanrijding aan de onderzijde bijna was afgebroken en scheef stond heeft de weginspecteur de lantaarnpaal opgetrokken met een band. De auto raakte total loss en is door een bergingsbedrijf uit de sloot gehaald en afgevoerd.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie