Aanval van Set Up
Aanval van Set Up Wim van de Lagemaat

Verlies voor dames Volleybalvereniging Set Up 69 in eerste thuiswedstrijd.

26 september 2021 om 18:59 Sport Deel je nieuws

De dames van Set Up 69 waren blij, dat ze na een pauze van bijna één jaar weer competitiewedstijden kunnen spelen. Helaas leidde dat nog niet tot het gewenste resultaat. De wedstrijd tegen Rebo uit Dieren ging met 1-3 verloren.

Het eerste damesteam is dit jaar verjongd met enkele speelsters uit de eigen jeugd. Daardoor moeten de speelsters weer aan elkaar wennen en op elkaar ingespeeld raken. Dat was ook deze wedstrijd nog te merken. De opstelling zit er nog niet helemaal goed in. Daardoor vallen er ballen op de onverdedigde plekken en worden andersom ook ballen voor elkaar weggekaapt.

Desondanks lag de winst binnen handbereik, maar konden ze net niet doorstoten. De eerste set ging nipt verloren met 24-26 en de tweede set konden ze het bijbenen tot 19-19, waarna ook die set met 19-25 verloren ging. Pas de derde set ging het goed lopen bij Set Up en dankzij 2 sterke opslagseries van Nienke van de Wetering werd die set binnengehaald met 25-16. Helaas konden ze het niveau niet vasthouden in de vierde set en was het verlies een feit.

Ondanks het verlies ziet de trainer/coach Harry Kenter een positieve ontwikkeling in het team. De volgende thuiswedstrijd is op 9 oktober om 17.30 uur in De Breehoek tegen een oude bekende, Ormi uit Epe.

Aanval van Set Up
advertentie
advertentie