Wima Bouwman: ,,Je bent je eigen visitekaartje.''
Wima Bouwman: ,,Je bent je eigen visitekaartje.'' Adriaan Hosang

‘Eigenwijze stijl en lichaamsvorm spreken duidelijke taal’

18 augustus 2020 om 16:31 Activiteiten

RENSWOUDE De bibliotheek is een multifunctioneel gebouw, waar je meer kunt dan boeken halen en inleveren of tijdschriften en kranten lezen. Zo wordt er binnenkort een workshop gehouden die in het teken staat van mode.

Wilma Bouwman van ‘Kleur- en Kledingadvies’ uit Veenendaal zal op 1 en 8 september bij voldoende belangstelling een workshop ‘Stijl- en pasvormpersoonlijkheid’ geven. ,,We werken in kleine groepen, vandaar twee data.’’

STEM VAN JE HART Bouwman vervolgt: ,,Het is belangrijk om te luisteren naar de stem van je hart en om te ontdekken wie je bent. Op deze avonden willen we, aan de hand van door jezelf meegebrachte modetijdschriften een moodboard of collage maken. Dan ontdekken en bespreken we jouw stijl- en pasvormpersoonlijkheid. Een positief eigenwijze stijl in combinatie met jouw lichaamsvorm spreekt duidelijke taal.

Kijk eens in de spiegel, let op je figuur- en pasvorm(en) en kom er achter welke letter of combinatie daarvan jouw lichaamsvorm weerspiegelt. Dat kan O, A, 8, H, Y of bijvoorbeeld X zijn. Veelal een mix van stijlen, ofschoon er vaak wel een basisstijl is die de daaronder liggende stijlen beïnvloedt.’’

FIGUURTYPE ,,Ken je jouw figuurtype en weet je welke stijlen jou uniek maken, dan is jouw kleding een weerspiegeling van je identiteit. Interessant aan kleding is: de vrouw die het draagt. Je bent je eigen visitekaartje. Iedereen is de moeite waard!”

De workshop kost € 5. Aanmelden via renswoude@bibliotheekzout.nl, bij voorkeur met naam, telefoonnummer en het aantal personen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie