Bedenk hoe je zo'n typische zomerfoto van bijvoorbeeld je man, vrouw, kinderen, of jezelf kunt maken en doe mee aan de zomerfotowedstrijd van de Scherpenzeelse Krant
Bedenk hoe je zo'n typische zomerfoto van bijvoorbeeld je man, vrouw, kinderen, of jezelf kunt maken en doe mee aan de zomerfotowedstrijd van de Scherpenzeelse Krant BDUmedia

Maak de ultieme zomer(vakantie)foto en win een minuut gratis winkelen

Activiteiten

SCHERPENZEEL Maak jij de ultieme zomerfoto? Doe mee aan de zomerfotowedstrijd van de Scherpenzeelse Krant en win een mooie prijs. Struinen door sfeervolle steden, genieten van gezelligheid op de camping of ontspannen in de eigen achtertuin. 

In de zomervakantie is er altijd wel een aanleiding om mooie foto’s te maken. Welke foto stuur jij in voor de zomerfotowedstrijd van de Scherpenzeelse Krant?

De ingezonden foto’s krijgen een plek op de website en een selectie krijgt een plek in de krant. Aan het eind van de zomervakantie selecteert de redactie de vijf mooiste foto’s en dan is het aan de lezers om de winnaar te bepalen. De maker van de mooiste zomerfoto wint één minuut gratis winkelen, beschikbaar gesteld door JUMBO Scherpenzeel.

Een zomerfoto inzenden? Stuur de foto per mail naar scherpenzeelse.krant@bdu.nl, onder vermelding van ‘Zomerfotowedstrijd’.

SPELREGELS Om in aanmerking te komen voor plaatsing in de krant en de hoofdprijs moet je voldoen aan de volgende voorwaarden: 

- Foto’s moeten in een hoge resolutie (jpg.bestand van minimaal 750 kb) worden aangeleverd
- Vermeld duidelijk waar en wanneer de foto is gemaakt en wie of wat er op de foto is te zien.
- Alleen lezers uit het verspreidingsgebied van de Scherpenzeelse Krant dingen mee naar de prijzen.
- Foto’s moeten deze zomer zijn gemaakt.
- Inzenden is mogelijk tot maandag 29 augustus 10.00 uur.
- Door deel te nemen aan de fotowedstrijd krijgt de redactie toestemming de ingestuurde foto’s te publiceren.

advertentie
advertentie