Het uitbrengen van een toost in De Dennen in Renswoude tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van De Zonnebloem .
Het uitbrengen van een toost in De Dennen in Renswoude tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van De Zonnebloem . Adriaan Hosang

Zonnebloem toost op het nieuwe jaar

Activiteiten

 RENSWOUDE Voor de gasten van de Zonnebloem van de afdeling RenScherWoude en de vrijwilligers werd donderdagochtend een Nieuwjaarsbijeenkomst georganiseerd in Restaurant ‘De Dennen’ in Renswoude. 

De dames en heren werden verwelkomd met een kopje koffie/thee en een lekker stuk gebak. Meteen kwamen er aan de tafeltjes al tal van gesprekken op gang. Voorzitter Dickey Vernig verwelkomde de aanwezigen en wenste iedereen een goed en gezond 2023 toe. Er werd ook een toost uitgebracht op het nieuwe jaar. In haar toespraak stond ze ook stil bij hen die ontvallen waren. Ook ging Dickey Vernig in op de activiteiten die er voor dit nieuwe jaar op het programma stonden. Greet van der Gugten verzorgde weer de fotopresentatie van activiteiten die het achterliggende jaar gepasseerd waren en dus konden sommigen zich nog even op het grote scherm zien. Tussen de bedrijven door was er ook tijd voor een drankje en een hapje en zo vloog de tijd voorbij, maar gezellig was het zeker.

De Nieuwjaarsbijeenkomst van De Zonnebloem in De Dennen.
De Nieuwjaarsbijeenkomst van De Zonnebloem in De Dennen.
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Honderden boeren bij Argractie-bijeenkomst in Woudenberg 10 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Klaar voor woningbouw 11 uur geleden
Afbeelding
Meet & Greet in de ICT: 'Geen ervaring is geen probleem' 25 jan, 15:13
advertentie