‘Kalverstraat is geen norm voor winkelcentrum Scherpenzeel’

13 jan 2022, 11:45 Corona
Vakfotografie Westerduin
Wethouder Gerard van Deelen.
Wethouder Gerard van Deelen.

SCHERPENZEEL Wethouder Gerard van Deelen was donderdagmorgen te gast in het programma Spraakmakers op Radio 1 over de teneur bij steeds meer gemeenten om af te wijken van het Haagse coronabeleid ten aanzien de sluiting van winkels en horecagelegenheden. ‘Gemeenten mogen best de kont tegen de krib gooien’ was de stelling van de dag. Of Scherpenzeel dat ook van plan is, hield de wethouder midden. ,,Maar de vraag of wij als gemeenten wel of niet burgerlijk ongehoorzaam durven te zijn wordt steeds actueler’,  aldus Van Deelen.

De wethouder, zelf ook nog parttime ondernemer, meent dat er bij het coronabeleid te veel wordt gekeken door een Haagse koker en te rigide integraal van toepassing wordt verklaard op heel Nederland. Dat men ..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.