Voliere in de Camp
Voliere in de Camp Hans Dorst

Tentoonstelling Vogelvereniging “Zang & Kleur” Woudenberg & omstreken

Dieren Deel je nieuws

Op donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 November is er weer de jaarlijkse vogeltentoonstelling van Vogelvereniging “Zang en Kleur” uit Woudenberg en omstreken.

Deze tentoonstelling zal gehouden worden in de Sporthal De Camp aan de Bosrand 15 in Woudenberg.

Deze locatie biedt geweldige mogelijkheden en die zullen dan ook maximaal worden gebruikt om er een mooie tentoonstelling van te maken.

Het bestuur en de leden zullen er weer alles aan doen om hun vogels te doen schitteren!

Meer dan 200 wedstrijdvogels zullen worden opgesteld in een prachtig aangeklede zaal van De Camp in Woudenberg.  Ook is er weer de mega volière op het podium!

Keurmeesters van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers zullen de vogels van de leden keuren volgens de geldende standaard eisen.

De leden van vogelvereniging Zang en Kleur nodigen u van harte uit om samen met hen te komen kijken naar al dat moois wat zij in het afgelopen jaar hebben gekweekt en vertellen u graag over de vele aspecten van onze hobby.

Donderdagavond 21 november om 20.00 uur zal de tentoonstelling geopend worden door Wethouder Marleen Treep uit Woudenberg en zullen de diverse prijswinnaars bekend worden gemaakt. De zaal is dan open tot 22.00 uur.

Vrijdag 22 november bent u vanaf 10.00 uur t/m 22.00 uur van harte welkom om de vogels te bezichtigen.

Zaterdag 23 november heeft u tot 16.00 uur nog volop de gelegenheid om de ingezonden vogels te bekijken en er samen over te praten onder het genot van een hapje en drankje.

U kunt ook door loten te kopen diverse leuke prijzen winnen!

Ook zijn er verschillende vogels te koop voor de liefhebber.

De toegang is gratis. U/jij komt toch ook?

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website: www.zangenkleurwoudenberg.nl

advertentie