Afbeelding
OS

Scherpenzeelse ondernemers steunen Grebbelinie in het Vizier

9 augustus 2023 om 11:34 Historie

SCHERPENZEEL Ondernemersvereniging Scherpenzeel (OS) heeft onlangs een cheque ter waarde van 1360 euro overhandigd aan Stichting Grebbelinie in het Vizier. Het bedrag is de opbrengst van de jaarlijkse ondernemersbarbecue plus een donatie van Metaalbewerkingsbedrijf Geefshuysen BV in Scherpenzeel, waar de bijeenkomst plaatsvond.

Bas Vlug (Secretaris OS) overhandigde bij de loopgraaf op de linie de cheque aan fondsenwerver Martin Bogers en voorzitter Henk Morren van de Stichting Grebbelinie in het Vizier.

Met de donatie onderstrepen de Scherpenzeelse ondernemers volgens Vlug het belang van het behoud van Museum Educatief Centrum Grebbelinie, waarover de stichting zich ontfermt. ,,Een museum waar vrijwilligers het verhaal vertellen van de aanleg van de Grebbelinie, de gevechten rondom Scherpenzeel en Woudenberg en de gevolgen hiervan voor de regio. Het voortbestaan dit museum is dan ook van wezenlijk belang om de geschiedenis van de dorpen te kunnen blijven vertellen aan toekomstige generaties.’’

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie