‘Heel blij dat er een tv staat’

10 mei, 09:32 Maatschappelijk Margreet Hendriks
Afbeelding

SCHERPENZEEL De eerste dertig vluchtelingen zijn zaterdag gearriveerd in de crisisnoodopvang die de gemeente heeft ingericht in het voormalige onderkomen van de Aldi-supermarkt en de naastgelegen bloemenwinkel aan de Dorpsstraat en de Vijverlaan.

De groep was afkomstig uit de gemeente Zetten, die tot afgelopen zaterdag verantwoordelijk was voor de opvang van mensen uit het door oorlog geteisterde Oekraïne. Later kwam er  nog een gezin met kinderen bij. Volgens de eerste berichten wordt vooral de tv in de huiskamer zeer gewaardeerd. 

VUURDOOP De afgelopen weken is met man en macht gewerkt aan het geschikt maken van de leegstaande winkellocaties voor de eerste opvang van vluchtelingen. Afgelopen vrijdag was de locatie, nad..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.